Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.
Diploma de Postgrau d’Especialista en Pertorbacions del Llenguatge i l’Audició (Logopèdia) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudis realitzats a l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de Sant Pau. Habilitat com a logopeda pel Col·legi de Logopedes de Catalunya.
Diploma de Postgrau d’Especialista en Pertorbacions del Llenguatge i l’Audició (Logopèdia) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudis realitzats a l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de Sant Pau. Habilitat com a logopeda pel Col·legi de Logopedes de Catalunya.
Diploma de Postgrau en Geriatria per la Societat Catalano-Balear de Geriatria i Gerontologia.
Certificat d’assistència als cursos de Voice Craft nivell I i II realitzats per Paul Farrington.
Des de l’any 1991 treballa professionalment en terapèutica reeducadora de la veu. L’any 1998 crea el centre ALTAVEU, del que n’és actualment director.
Ha estat docent de tècnica vocal i realitza conferencies en diferents entitats corals.
Docent en cursos de formació per a docents de l’ICE i del Col·legi de Doctors i Llicenciats.
Docent en diferents cursos de formació de logopedes en veu: Cursos de Formació Permanent de l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de Sant Pau, cursos organitzats per la Dra. Cristina Arias, cursos organitzats per la Dra. Montserrat Bonet (Universitat de Barcelona), Cursos de Postgrau de la Universitat Ramon Llull.
Docent i coordinador acadèmic del curs de postgrau “Rehabilitació de la veu” organitzat per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP). Docent de 1997 a 2008. Coordinador acadèmic de 1999 a 2008.
Docent de “Trastorns de la veu” i “Intervenció logopèdica en trastorns de la veu” a la Diplomatura de Logopèdia de la Fundació Universitària del Bages de l’any 2002 fins a l’any 2011.
Professor titular de les assignatures: “Trastorns i avaluació de la veu” i “Intervenció logopèdica en trastorns de la veu” al Grau de Logopèdia de la Fundació Universitària del Bages des de l’any 2010.
Autor de diverses ponències en congressos de la British Voice Association, l’Asociación Española de Logopedia, Foniatria y Audiologia (AELFA), l’Asociación de Logopedas de España (ALE), la Sociedad Medico Española de Foniatria (SOMEF) i la Asociación de Logopedas del Principado de Asturias (ALPA).
Autor del capítol “La voz en la vejez” del llibre: Juncos Rabadan, O.(1998): Lenguaje y envejecimiento. Bases para la intervención. Barcelona. ed. Masson.
Ha estat docent en el Master de Gerontologia Social de la Universitat de Barcelona.
Autor de diferents cursos i conferències per a gent gran organitzats per la Fundació La Caixa en relació a la veu i el cant coral, i realitzats per tot Catalunya.
Llarga experiència en cant coral. Membre de la Coral Càrmina de Barcelona durant 13 anys. Des de l’any 1996 membre del cor Lieder Camera de Sabadell.